Företaget

Kompetens och sunt förnuft

 

CEGE Parts & Service är företaget som med fingertoppskänsla och sunt förnuft hjälper dig att lösa dina problem vare sig det gäller en snabb leverans av reservdelar, fix och trix med kinkande motorer eller planering av en ny helautomatiserad robotcell. Med CEGE Parts får du kostnadseffektiva lösningar med hög flexibilitet.

 

CEGE Parts är din fristående samarbetspartner med bred kompetens och personlig service. Företaget är Luleåbaserat med kundkrets främst i Norra Norrland men vi åtar oss även uppdrag utanför detta område. 

 

Jag som äger och driver CEGE Parts & Service heter Thomas Sjölund. Du får gärna se mig som en blandning av Professor Balthazar och Fixar-Frasse. Jag löser alltid dina problem med fokus på tillförlitlighet och användarvänlighet. Det gör att du som kund kan känna dig trygg och vågar lämna över ansvaret i mina händer. Hos CEGE Parts är det enkelt att vara kund. Jag anstränger mig lite extra. Det är sådant som gör skillnad.

 

Referenser

Gott renommé och trogna kunder är inget en bara får. Det byggs upp under lång tid av exceptionellt väl utförda projekt, bra kommunikation och ömsesidig respekt. Jag har och vill alltid ha en god och gärna långsiktig relation till mina kunder. 

 

Korta fakta om CEGE Parts & Service

Hösten 2010 köpte Thomas Sjölund CEGE Parts & Service AB av grundaren Christer Gustafsson. Thomas är mekaniker i grunden och arbetade under 80-talet med 9-serien i SAABs fabrik i Trollhättan. Där introducerades han för ABBs andra generation industrirobotar, S2-systemet och utbildade andra i egenskap av mekanisk lärare. Med över 20 års erfarenhet av service och underhåll på ABBs utbud av motorer och frekvensomriktare samt de senaste tio åren med industrirobotar, har Thomas den kompetens som krävs för att erbjuda pålitlig service.